Skip to content

Foredragsholdere 

Vi samler ledere og fageksperter som vi vet både vil inspirere og motivere deg!

20161116_jrnarvidendresen_0097_original_kvadrat-1

Jørn Arvid Endresen

ASKO AS

Jørn er administrerende direktør i ASKO Midt AS. Selskapet har som mål å utvikle og revolusjonere transportsektoren og har en rekke industrielle initiativ. Gled dere til et fremoverlent innlegg om hvordan ASKO skal nå 0 utslipp. 

image_22

Gunnar Hovland

Tine SA

Som konsernsjef i Tine er Gunnar Hovland opptatt av de strukturelle endringene som skjer rundt oss. Hvordan møter Tine konkurransesituasjonen? Hvordan man rigger et selskap med så mange hjørnesteinsbedrifter og over 9000 aksjonærer? De må produsere den beste kvaliteten på en effektiv og driftssikker måte. Her er samspillet mellom mennesker og teknologi viktig. 

1611820347926

Bengt Hergart

Öresundsbron

Bengt har lang praktisk erfaring med drift og vedlikehold av kritiske prosesser, både fra luftfart og fra infrastruktur. Å ha et overordnet ansvar for et anlegg som er ganske begrenset i areal, men komplett i innhold, gir gode muligheter til å eksperimentere og raskt tilpasse sin virksomhet med ny teknologi og ny kunnskap. Noe som gjør arbeidet som anleggsdirektør svært givende og svært lærerikt. Bengt er også styremedlem i Think Tank Sustainability Circle


Atle-Varvik-5-2-300x300

Atle Vårvik

MOT

Atle Vårvik var MOTs entreprenør og leder i 27 år. Nå deler han sine erfaringer, verdier og tanker. Hvordan skapte han MOT og gjorde det til en av Norges mest verdifulle merkevarer? Og hvordan får han mennesker og virksomheter til å vokse?


TonjeFoss2-Bilde-961x1024-1

Tonje Foss

Frøy ASA

Frøy gruppen sin ambisjon er å være den ledende og foretrukne leverandøren av effektive og bærekraftige havbrukstjenester mot oppdrett. Tonje Foss kommer fra stillingen som strategidirektør i Enova og tidligere regiondirektør i Atea for region Nord. Hun har også 19 år erfaring fra oljebransjen. 

Fredrik Karlstad

Fredrik Karlstad

Maintech AS

Fredrik Karlstad er årets konferansier. Som leder for markedsføring og salg i MainTech har han tett kontakt med de utfordringene som finnes i industrien. Fredrik loser oss gjennom programmet de her to dagene.


Thomas Vekve

Thomas Vekve

Brunvoll AS

Brunvollkonsernet er en ledende maritim systemleverandør med høy eksportandel og god soliditet. Konsernet har lang erfaring med leveranser av fremdrifts- og thrusterenheter med tilhørende automasjonssystemer til ulike typer fartøy. 

Silje Løkeng

Silje Løkeng

Technip FMC

Silje er Head Of Well Being i Technip -FMC. Den hybride hverdagen kan være utfordrende å manøvrere seg i, men med god struktur, god dialog mellom partene og en kontinuerlig evaluering, så kan man i stor grad lykkes.

Silje snakker om hvordan de jobber med  å forhindre utenforskap for de som er i jobb og har blitt alvorlig syke. Hvordan de legger til rette for samhandling og felles forståelse. 


Stian dyrdal

Stian Dyrdal

EVINY

Stian Dyrdal har vært leder for implementering av modulen for prediktiv overvåking i Asset Performance Management (APM) hos Eviny, han vil dele sine erfaringer så langt, samt hvordan de knytter dette til verdidrevet anleggsforvaltning. 


eviny

Anders Dyngeland

EVINY

Anders har vært prosjektleder for innføringen av Asset Performance Management (APM) for EVINY. Her får vi innsikt i hvordan dette prestisjeprosjektet har blitt gjennomført og hva har de lært. 

SKF – Kopi

Morten Nilsen

SKF Norge

Morten jobber som REP Manager i Norge (Rotating Equipment Performance). Han vil dele sine erfaringer om digitalisering i praksis og om integrerte samarbeidsmodeller.

ØV_web_management

Øystein Veland, Co-Founder and VP Partner & Customer Success

Visavi

Øystein er spesialist på brukersentrert
design og evaluering av menneske-system-grensesnitt for komplekse systemer.
Utdannet sivilingeniør i kybernetikk fra NTNU. Hans tidlige karriere som forsker
var fokusert på nye operatørstøtteverktøy og UX-designmetodologier
i olje- og gass- og atomindustrien


kennethweb

Kenneth Ådalen, VP Product

Visavi

Kenneth har bred erfaring fra å jobbe med produktledelse fra små startups til større selskaper. Kenneths mantra er å vite årsaken til problemer vi løser for å skape best mulige løsninger.


1524682436552 (1)

Arnela Kljucanin

A/S Norske Shell

 

 


1546431946238

Alfred Nerland

A/S Norske Shell

Alfred er en erfaren vedlikeholdsekspert og brenner for å skape nye måter å jobbe på. Sammen med sin kollega vil de ta oss igjennom en spennende reise der de har Implement og startet operasjonalisering av en Digital tvilling på Nyhamna. Uante muligheter for et sikkert, effektivt og pålitelig drift og vedlikehold igjennom digitalisering!

pKNndX1w_400x400

Ingrid Olava

Årets artist

Siden den kritikerroste debuten med Juliet’s Wishes har Ingrid Olava med sin karakteristiske stemme og vakre pianospill levert et imponerende antall konserter. Vi får høre henne i Norges flotteste palmehage, dette blir vakkert og noe du garantert vil huske. 


ronny-torsteinsen-uten-tekst-1024x1536

Ronny Torsteinsen

Trøndelags morsomste mann!

Ronny Torsteinsen er en fremadstormende komiker som trass sin unge alder allerede har levd et langt liv, på godt og vondt. Som komiker har Ronny stått på alle landets scener. Han står på Latter i Oslo, har opptrådt på Latter Live på NRK, og har stått på Thomas Gjertsen sin Humorgalla i Trondheim, hvor han ble presentert som et av landets nye store talenter.

Arnfinn-1

Arnfinn Mentyjævri

Lerøy Aurora AS

Arnfinn Mentyjævri har lang erfaring i teknisk sjef, leder og vedlikeholdsmann. Han er en engasjert og dyktig foredragsholder som vil gi deg innsikt og forståelse. Nå leder han arbeidet med ambisjonen om å ha den beste tekniske avdelingen i Lerøy konsernet. De forteller om deres vedlikeholds- og digitaliserings strategi, veien til World Class vedlikehold og ytelse på anlegget.