Skip to content

Vi gjør oss klare for Maintech-konferansen 2023
21-22. mars 

Sted: Britannia Hotel i Trondheim

 

Hvorfor delta på Maintech-konferansen?

Vi lover verdifulle møter og kunnskap som begeistrer, vi lover engasjerende foredragsholdere og vi lover deg god underholdning. Fag har alltid vært fokus for Maintech konferansen. Industrien har i 20 år delt sine erfaringer med oss og vi er sikre på at dette har bidratt til at vi alle har blitt litt bedre hvert år. Maintech konferansen er en arena der du vil møte beslutningstakere og de flinkeste fag-ekspertene, og vi har mange eksempler på at våre deltakere har funnet nye samarbeidspartnere og felles prosjekter.

Hvordan utvikle morgendagens arbeidsplass?

Nyskapning og utvikling i samspill mellom teknologi og mennesker. 

Vi satte rekord i 2022 med over 250 ildsjeler. Nå skal vi gjøre det igjen! Vi samler de som ønsker å gjøre en forskjell for faget sitt og bedriften sin, de som tør å stå i krevende prosesser. Hos oss vil du møte ledere og fageksperter fra ulike industrier som brenner for utvikling, relasjonsbygging, endringsprosesser og deling av kompetanse. De som deltar er opptatt av å lære av de beste og dele det meste. På den måten er konferansen blitt en viktig arena på tvers av flere industrier. Vi mener at alle bransjer har noe å lære av de som våget å tenke annerledes og satset på innovasjon.

Velkommen tilbake til Maintech-konferansen 2023

Se våre sponsorer og muligheter for 2023

En viktig faktor for suksessen er samarbeidet med våre sponsorer. Dere gir oss økonomisk mulighet til å utvikle konferansen, samt bidrar til det faglige og sosiale.

Er du interessert i å være en av våre samarbeidspartnere i 2023, ta kontakt for mer informasjon.

Et tilbakeblikk til konferansen i 2022

MainTech-Konferansen_Dag1(@olemartinsandness)-04778

Tidligere presentasjoner fra eksterne og interne foredragsholdere

Maintech konferansen 1

Verdifulle møter og kunnskap som begeistrer

MainTech-Konferansen_Dag1@olemartinsandness-04535

Deltakere

Talere

Bedrifter

Beslutningstakere