Skip to content

Maintech-konferansen 2024.

 

 

 

Hvorfor delta på Maintech-konferansen?

Vi lover verdifulle møter og kunnskap som begeistrer, vi lover engasjerende foredragsholdere og vi lover deg god underholdning. Fag har alltid vært fokus for Maintech konferansen. Industrien har i 20 år delt sine erfaringer med oss og vi er sikre på at dette har bidratt til at vi alle har blitt litt bedre hvert år. Maintech konferansen er en arena der du vil møte beslutningstakere og de flinkeste fag-ekspertene, og vi har mange eksempler på at våre deltakere har funnet nye samarbeidspartnere og felles prosjekter.

Her kan du se presentasjonene fra våre foredragsholderne under konferansen i 2024

- Maintech konferansen samler et mangfold av aktører som er nyttig for oss i Shell å komme i kontakt med. På konferansen i 2022 ble vi introdusert til VISAVI som vi nå tester ett spennende prosjekt sammen med under TA. Dette viser at å knytte nye kontakter på en slik møteplass kan lede til fremtidige samarbeid -

 

Tema for 2024:

Kunsten å gjennomføre.

Vi satte rekord i 2023 med over 250 ildsjeler. Nå planlegger vi for 2024.

  Vi samler de som ønsker å gjøre en forskjell for faget sitt og bedriften sin, de som tør å stå i krevende prosesser. Hos oss vil du møte ledere og fageksperter fra ulike industrier som brenner for utvikling, relasjonsbygging, endringsprosesser og deling av kompetanse. De som deltar er opptatt av å lære av de beste og dele det meste. På den måten er konferansen blitt en viktig arena på tvers av flere industrier. Vi mener at alle bransjer har noe å lære av de som våget å tenke annerledes og satset på innovasjon.

Sponsorer  2024 

En viktig faktor for suksessen er samarbeidet med våre sponsorer. Dere gir oss økonomisk mulighet til å utvikle konferansen, samt bidrar til det faglige og sosiale.

Er du interessert i å være en av våre samarbeidspartnere i 2024, ta kontakt for mer informasjon.

Et tilbakeblikk på konferansen i 2024

Maintech-Konferansen24_Dag2 croppet-1

Tidligere presentasjoner fra eksterne og interne foredragsholdere

MainTech_Konferansen23(@olemartinsandness)-08934

Verdifulle møter og kunnskap som begeistrer

MainTech_Konferansen23(@olemartinsandness)-08967

Deltakere

Talere

Bedrifter

Beslutningstakere