Skip to content

Derfor bør du melde deg på Maintech-konferansen

Maintech-konferansen samler beslutningstakere og fagpersoner fra en rekke industrier, for å lære av hverandre, og oppleves som et årlig høydepunkt. Bli med på innsiden og oppdag hva Maintech-konferansen handler om!

Årets happening for vedlikeholdsbransjen

Vi har arrangert Maintech-konferansen i ulike former helt siden år 2000. Med ca. 250 deltakere årlig, er det etter hvert et stort antall ledere, vedlikeholdseksperter og tjenesteleverandører som har besøkt konferansen. Og historien viser at når noen først har deltatt, så kommer de tilbake. År etter år.

Tilbakemeldingene forteller oss at Maintech-konferansen
oppleves som et årlig høydepunkt for bransjen.

Og det er uansett det vi jobber for hvert eneste år; at Maintech-konferansen skal bli så bra at den blir et fast innslag i kalenderen hos ledere og eksperter i industrien, fra hele landet. 

Kunnskap som begeistrer

For å oppnå det, er vi klar over at det ikke holder å «bare» ha de beste lokalene og maten, slik Britannia Hotel i Trondheim gir oss. Vi må også sørge for at det faglige utbyttet kommer fra øverste hylle, og at merverdien ved å delta overgår deltakernes forhåpninger. 
 
Derfor står alt fra kjente næringslivsledere til de skarpeste fagekspertene – fra både inn- og utland – på programmet. For å dele suksesser og lærerike feilskjær. For å inspirere og pirre både nysgjerrighet og konkurranselyst. For å begeistre og bli begeistret. 

Varige samarbeid på tvers av bransjer

Gjennom 20 år med kunnskapsdeling har vi bidratt til at vi alle har blitt enda litt dyktigere til det vi holder på med, og åpnet dører for andre. Når beslutningstakere og fagfolk fra et bredt spekter av virksomheter samles tett på hverandre, ligger også alt til rette for både nyttig og varig kompetanse- og nettverksbygging. Mange nye samarbeid har da også hatt sin spede begynnelse på Maintech-konferansen. 

Det å se at Maintech-konferansen bidrar til å skape bånd og bygge nettverk for de mange deltakerne, gjør det ekstra gledelig og meningsfylt å være arrangør.