Skip to content

Ta vare på gullet ditt

Hvordan kan vi i Maintech på best mulig måte dele viktig kompetanse og gi innsikt på tvers av selskapet?

Workation skaper bedre samarbeidsklima og bygger relasjoner

Pandemien endret måten vi tenkte på. Den klassiske kontorplassen kunne flyttes til en kjøkkenbenk, en kafe eller til en plass du kanskje vanligvis ville dratt på ferie til. Vi ser nå at vi kan skape arbeidsrom akkurat der vi har lyst, og det er bare fantasien som setter grenser. Så lenge vi klarer å være effektive og utføre det arbeidet vi er satt til å gjøre, finnes det få begrensninger.  

Fordelen med å samles utenfor kontoret er blant annet mulighetene til å delta på aktiviteter etter jobb. Det gir en unik mulighet til å bli bedre kjent med kollegaer, som igjen skaper et bedre samarbeidsklima og tryggere relasjoner. I tillegg oppholder du deg i et et faglig miljø hele dagen. Dette legger til rette for gode faglige diskusjoner vi ikke ville fått tid til i løpet av en normal arbeidsdag på kontoret. 

Vi tok turen til vakre Åfjord, hvor fag og fritid ble kombinert på best mulig måte. I flotte omgivelser fikk vi en uke vi ikke kommer til og glemme. Blant opplevelsene vi fikk med oss var båttransport til jobb med fiskestopp på vei hjem, matlaging i felleskap med dagens fangst, toppturer og pizzabaking. Blikkstille hav og krystallklart vann fristet til aktiviteter som badstue og SUP-padling.

Dette var virkelig en flott måte å jobbe på, som vi kan anbefale på det sterkeste. Vi er overbevist om at dette er en del av fremtidens måte å jobbe på, og planlegger allerede neste workation.

God sommer!

Ta vare på gullet ditt 2

 

Her kan du legge inn mer tekst som forteller innholdet ditt under sitatet