Skip to content

Maintech-konferansen - En braksuksess

Hvordan kan vi på best mulig måte dele viktig kompetanse og gi innsikt på tvers i selskapet?

30.-31. april 2022 var Maintech-konferansen endelig tilbake, med flere deltakere enn noen gang. Nivået på foredragsholdere og arrangementet var nok en gang meget høyt. Dette er uten tvil plassen å være for deg som er interessert i drifts- og vedlikeholdsprosesser. Her samles ledere og ildsjeler til to dager med kompetansedeling. 

Med 250 deltakere var Norges flotteste hotell fylt til randen med nysgjerrige deltakere. Selve essensen av disse to dagene er nettopp engasjement og gleden av å dele sine opp- og nedturer knyttet til prosjekter som er gjennomført eller skal gjennomføres.

Vi fikk høre historier fra det strategiske perspektivet og fra hands-on i skarp ende. Statnett ga oss innsikt i hvordan de har restrukturert hele selskapet, og Okea fortalte om hvordan de dyrker sin spesialkompetanse. Statens vegvesen banet vei og snakket om Asset management, og Nortura viste frem et av sine prestisjeprosjekter.

Til sammen hadde vi 22 foredragsholdere på scenen. To dager var fylt til randen med strålende foredragsholdere, underholdning, god mat og drikke.

MainTech-konferansen er til for industrien, og er en arena for deling og inspirasjon. Konferansen skal alltid være aktuell og den skal alltid få frem viktige aspekter med faget, fra et strategisk nivå og ut i skarp ende.

Maintech er stolte av den tilliten publikum viser gjennom å komme tilbake år etter år. Sammen med dem gjør vi Maintech-konferansen til Norges viktigste konferanse for drift og vedlikehold. 

Du kan se alle foredragene her

Vi håper at vi får se dere alle sammen igjen til neste år. God arbeidslyst og god sommer!

Maintech konferansen 2

Underholdning fra Eva Wheel Skram i en fantastisk ramme.

Maintech konferansen 3

God stemning blant deltakerne.

Her kan du legge inn mer tekst som forteller innholdet ditt under sitatet