Skip to content

Foredragsholdere 2022

Her finner du informasjon av foredragsholdere fra Maintech-konferansen 2022, samt presentasjonen de holdt.

Jørn

Jørn Arvid Endresen

ASKO

Jørn er administrerende direktør i ASKO Midt AS. Selskapet har som mål å utvikle og revolusjonere transportsektoren og har en rekke industrielle initiativ. Gled dere til et fremoverlent innlegg. 

Bjorn-Einar-kvadrat

Bjørn Einar Ugedal

Norske Skog Skogn

Bjørn Einar Ugedal, administrerende direktør ved Norske Skog Skogn. Han har lang erfaring fra en rekke stillinger innenfor prosess- og kraftforedlende industri.

kjell Stokkbakken

Kjell Stokkbakken

Norsk Kylling

På Orkanger, utenfor Trondheim ligger Norges største og mest moderne fabrikk for slakting og foredling av mer saktevoksende kylling. Kjell Stokbakken vil fortelle oss hvordan de tenker bærekraft i alle ledd.

Teodoro

Teodoro Webba

Sonangol

Hvordan løser Angolas største oljeselskap Sonangol sin Integrity Management?

Terrence-1

Terrence O Hanlon

Reliability Web

Terrence O Hanlon er en av verdens fremste eksperter på Asset Management, hans engasjement og formidlingsevne er unik. Dere vil oppleve en tydelig stemme som av en grunn setter sitt budskap på spissen. 

Bjerkestrand-200x200-1

Tor Bjerkestrand

OKEA

Tor Bjerkestrand er til daglig ansvarlig for drift i oljeselskapet OKEA. Men i tillegg er han en stolt oljearbeider. Vi skal tilpasse oss en ny tid, fortsatt med oljeproduksjon i flere år. Hva blir neste trekk?

Egon-Doyer-–-kvadrat

Egon Doyer

SKF

Egon Doyer joined SKF in 2007 and has over 40 years industry experience. He worked with customers in a variety of industries to help them increase Shareholder Value.

Heidi-kvadr

Heidi Solstad Svensen

Sew Eurodrive

SEW-EURODRIVE AS er tilsluttet det internasjonale konsernet SEW- EURODRIVE GmbH & Co KG med fabrikker i 52 land. Konsernet er verdensledende innen området elektromekaniske drivutrustinger og industrigir.

trond-andersen200x200

Trond Michael Andersen

Statens Vegvesen

Trond Michael er på hjemmebane med sin doktorgrad innen vedlikeholdsplanlegging. Han er også en dyktig leder. Hos oss vil han gi oss en løypemelding fra Asset Management satsningen i Statens Vegvesen.

Beate-Krogstad-kvadrat-1024x1024

Beate Sander Krogstad

Statnett

Transformasjon og digitalisering er nødvendig for at kraftsystemet skal være rustet til nullutslippssamfunnet, og det er derfor viktige satsningsområder for Statnett i årene som kommer. 

Monica-kvadrat-1024x1024

Monica Paulsen

ACT

Som klyngeleder i Arctic Cluster Team – ACT, brenner Monica for å akselerere regional utvikling og vekst gjennom samarbeid, og støtte bedrifter i digital transformasjon og innovasjon som gir økt bærekraft.

Bernt-Schjetne-–-Kvadrat-lys

Bernt Schjetne

OceanTech Innovation

Bernt er utdannet ingeniør og har jobbet 33 år innen ulike deler av leverandørindustrien til Olje og Gass. Fra nybygging av plattformer på 80 og 90 tallet hos Kværner, til Vedlikehold og Modifikasjoner hos Reinertsen og Linjebygg, og de siste 4 årene som daglig leder hos OceanTech i Trondheim.

Morten Rasmussen-kvadratisk

Morten Rasmussen

Maintech

Morten Rasmussen er var vert. Morten er Harstadværing, maratonløper og en svært dyktig ingeniør. Han tok oss igjennom kveldens program. 


Fredrik Karlstad

Fredrik Karlstad

Maintech

Fredrik Karlstad er årets konferansier. Som leder for markedsføring og salg i MainTech har han tett kontakt med de utfordringene som finnes i industrien. Fredrik loser oss gjennom programmet de her to dagene.


are-sende-osen2

Are Sende Osen

Journalist, forfatter, programleder, humorist

Norsk programleder for radioprogrammet Are og Odin, en rekke TV programmer og nå sist med den populære podcast om Norges Kongerekke.  Med en unik fortelleevne og særegne humoristiske vri skal han ta oss med tilbake da Norge opprettet handelsruter og var profesjonelle relasjonsbyggere, dog med en eksentrisk vri. 


Sunniva

Sunniva Rose

Science and technology interpretor

Rose holder foredrag om forskning og er privatpraktiserende formidler av teknologi, forskning og allmennkunnskap med blogg og Instagram.


Eva-–-kvadrat

Eva Weel Skram

Artist

Eva Weel Skram er en av landets aller mest folkekjære artister, og står bak en rekke popklassikere både på engelsk og norsk.


nina_profil-002

Nina Brattetaule

IFS

Per-Arne-Flatebo-3-2

Per Arne Flatebø

IFS


therese_ryan_kvadrat-1

Therese Ryan

Nortura

Hans-Christian

Hans Christian Guthu

Nortura