Skip to content

Ledig stilling som senioringeniør innen industriell digitalisering

Som senioringeniør innen digitalisering i Maintech vil du bidra aktivt til å til å utvikle og forbedre norsk industri. Vår kompetanse er etterspurt i alle livsfaser av et anlegg, og er spesielt relevant i en tid hvor det er økt fokus på bærekraft, gjennomføringen av det grønne skiftet og digitalisering.

iStock-875087884-1

Om Maintech

Maintech er et innovativt, solid og fremtidsrettet selskap og har et av Norges største og beste fagmiljøer, blant annet innen drift, vedlikehold og inspeksjon. Vi er i dag 55 ansatte og vi søker nå flere kollegaer!

I avdelingen for digitale løsninger finner du 6 engasjerte, motiverte og kompetente medarbeidere. Sammen jobber vi for å løfte egen bedrift, og å løfte og utvikle tjenester for kunder for å bidra til økt digitalisering av industrien. Arbeidsmiljøet vårt spiller kollegaer gode, vi er rause med hverandre og feirer hverandres suksess. Du kommer til et selskap som er i vekst, hvor du får påvirke, lære og utvikle deg videre og sammen med dyktige og kompetente kollegaer jobbe med å gjør norsk industri smartere og mer effektiv.

Hva får du jobbe med?

Du vil være en del av et team som brenner for å utvikle og forbedre industrien. Utfordringene vi møter er varierte og gir oss anledning til å bruke både den tekniske og menneskelige siden av oss. Her er det god anledning til å møte interessante utfordringer og fordype seg i detaljer. Typiske arbeidsoppgaver vil være:

 • Bidra i spennende og oppdrag i ulike bransjer
 • Være prosjektleder i utvalgte prosjekter
 • Bidra til kontinuerlig å oppdatere og forbedre våre egne metoder, kompetanse og tjenester.
 • Bidra i ulike fagforum, forbedringsgrupper og nettverk internt i Maintech
 • Arbeide i tverrfaglige team sammen med avdelingene for vedlikehold og inspeksjon

Vi opplever at vår kompetanse er bransjeuavhengig. Du kan derfor forvente å møte industrielle aktører i mange ulike bransjer og med ulike utfordringer. Alle våre ansatte bidrar også til relasjonsbygging og markedsføring.

Maintech tilbyr også kompetanseheving for kunder gjennom Maintech Academy. Ansatte som finner utfordringer i å dyrke sine pedagogiske evner gis anledning til det.  

Vi utnytter mulighetene teknologien gir med digitale kontaktpunkter, men møter ofte industrien der industrien er. Det må derfor påregnes en del reisevirksomhet.

Hvem ser vi etter?

Vi søker deg som:

 • Har høyere teknisk utdannelse med relevant fagkombinasjon
 • Har minimum 4 års relevant arbeidserfaring innen industri
 • Liker å ta initiativ og drive fram prosjekter og utvikling
 • Har noe IT-kunnskap og kan behandle og analysere data
 • Brenner for forbedringsarbeid og mulighetene som ligger i digitalisering
 • Har gode kommunikasjonsegenskaper, skriftlig og muntlig på norsk
 • Har gode samarbeidsegenskaper

Du har også forstått at varige endringer oppstår i møter med mennesker og har tilegnet deg erfaring i å forstå både tekniske og menneskelige utfordringer. I tillegg er du komfortabel med å kommunisere forslag og innspill, og å motivere kunder og kolleger til stadig forbedring.

Det er mange andre gode grunner til å velge Maintech også 

I Maintech finner du et stort og kunnskapsrikt fagmiljø med gode utviklingsmuligheter. Her får man muligheten til å bidra med forbedringsarbeid i hjertet av norsk industri. Vi er stolte av vårt gode arbeidsmiljø og skjønner at det ikke er en selvfølge. Vi har stor takhøyde og gir de ansatte rom for kunne utvikle seg videre.

Trivsel på arbeidsplassen handler om felleskap og samhold. Vi har flere både faste og impulsive sammenkomster for våre ansatte hvor du får sosial moro både i mindre grupper og med hele selskapet. Det kan være alt fra små sosiale sammenkomster og felles treningsøkter til helgeturer.

Maintech er en fleksibel arbeidsgiver som setter våre ansattes behov og ønsker høyt. Vi tilrettelegger for en balansert hverdag hvor det er rom både for jobb og fritid, og vi har etablerte ordninger som skal tilrettelegge for ansatte i alle livets faser.

Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår, samt gode pensjons- og velferdsordninger.

Oppstart: Etter avtale

Omfang: Fast heltid

Søknadsfrist: 31. juli 2023

Arbeidssted: Trondheim, Molde, Oslo/Østlandet

For mer informasjon, kontakt Torbjørn Sæthre, Fredrik Karlstad eller Adrian Aadal. 

Torbjørn Sæthre

Daglig leder

Adrian Haugsand Aadal

Leder digitale tjenester

Fredrik Karlstad

Leder Markedsføring og salg