Skip to content

Maintech søker SAP-ingeniør!

Er du ingeniør med interesse for fremtidens løsninger? Har du interesse for IT og databaser? Maintech tilbyr spennende og varierte prosjekter i et godt arbeidsmiljø!

iStock-875087884-1

Om stillingen

Maintech er et innovativt, solid og fremtidsrettet selskap og har et av Norges største og beste fagmiljøer innen drift, vedlikehold, inspeksjon og materialteknologi. I rollen som senior vedlikeholdsingeniør vil du i Maintech ha muligheten til å være med å utvikle og forbedre norsk industri. Drift og vedlikeholdsavdelingen består i dag av 15 motiverte og kompetente medarbeidere. De er i dag 50 ansatte og søker nå flere kolleger til å være med på laget!

Hvorfor jobbe hos Maintech?

Maintech har siden oppstart bidratt på over 2000 ulike prosjekter, og har dermed også et solid fotfeste innenfor en rekke ulike bransjer. Kompetansen Maintech innehar er høyst aktuell, og særlig relevant for det grønne skiftet. Du vil ta del i et høykompetent team som brenner for det samme som deg, utvikling og forbedring av industrien.

Maintech er en fleksibel arbeidsgiver som setter våre ansattes behov og ønsker høyt. Vi tilrettelegger for en balansert hverdag hvor det er rom både for jobb og fritid, og vi har etablert ordninger som skal tilrettelegge for ansatte i alle livets faser. Du vil komme inn i et godt arbeidsmiljø, som heier på hverandre, og bidrar med ulike erfaringer.

Du blir tilbudt

En rolle i et team med unik kompetanse på spennende prosjekter i et arbeidsmiljø med delingskultur med kort vei til beslutningstaking. Hos Maintech har vi store utviklingsmuligheter hvor du også vil få kjennskap til en rekke ulike bransjer og kunder. I tillegg ønsker Maintech å tilrettelegge for jobb og fritidbalanse, og har derfor fleksibel arbeidstid. For å sikre et godt arbeidsmiljø arrangerer de også en rekke både mindre og større sosiale sammenkomster.

Maintech tilbyr også konkurranse dyktige goder som kantineordning, parkering, forsikringsavtaler og pensjonssparing.

Arbeidsoppgaver: Spektret av arbeidsoppgaver er stort, og denne rollen vil passe bra for deg som ønsker en variert hverdag der du kan jobbe med mange ulike arbeidsoppgaver. Noen av de typiske arbeidsoppgavene i rollen vil være:

 • Bistå kunder med å etablere egen SAP PM strategi
 • Bistå våre kunder i drift av SAP PM
 • Bistå våre kunder med å implementere SAP PM
 • Bistå våre kunder ta i bruk nye løsninger og utgaver relatert til SAP
 • Implementere og kvalitetsikre anleggsregister

Vi søker deg som

 • Innehar relevant høyere teknisk utdanning
 • Har relevant arbeidserfaring innen SAP eller andre ERP-system
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk, både muntlig og skriftlig

For å lykkes i rollen er dine personlige ferdigheter:

 • Selvstendig
 • Oppmerksom
 • Nøyaktig
 • Resultatorientert

Vår rekrutteringsprosess

Stillingen er en fast ansettelse hos Mantech AS. Rekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med Academic Work. Send inn din søknad og CV via søknadsskjema.

Ta kontakt med Live Eriksen Larsen på e-post live.eriksen@academicwork.no ved spørsmål.

Søknadsfrist: 01.01.2024

Kristine Sagmo Høyen

Leder drift og vedlikehold