Skip to content

Mennesker i Maintech

Den viktigste ressursen vi har i Maintech er menneskene som muliggjør arbeidet vi leverer.

«Glede», «Respekt», «Innsikt» og «Pålitelig» er våre verdier og vi søker talenter som identifiserer seg med disse og som ønsker å være kulturbærere.

Bli kjent med Kristine, vår leder for drift og vedlikehold

Kristine Sagmo Høyen

Leder drift og vedlikehold
«Alt var klart da jeg kom. Det var supert. I løpet av de første ukene var samtlige av de ansatte på kontoret innom meg og tok seg tid til å bli kjent. Det var en veldig god start. Det tok ikke mange månedene før jeg var i fullt arbeid med prosjektjobbing, noe som var veldig givende.»

Kristine oppdaget fort at utviklingsmulighetene var mange og at det er tilrettelagt for faglig og personlig utvikling.

-Man har gode utviklingsmuligheter i Maintech. Vi jobber med mange forskjellige bransjer, kunder og prosjekter. Dette gjør at man får en god breddekompetanse. Samtidig har man muligheten til å virkelig fordype seg i enkelte typer prosjekter og bransjer dersom man ønsker det.

Maintech setter godt miljø og trivsel som nummer 1. Maintech har stor tro på at godt humør og stor takhøyde, sammen med et sterkt faglig miljø, gir de ansatte de beste rammer for å kunne utvikle seg videre. Kulturen er noe av det Kristine setter mest pris på i en hektisk arbeidshverdag.

-Kulturen er noe som sitter i alle menneskene som jobber her. Vi beskriver oss selv som en «Maintecher». Her finner du positive, engasjerte, trivelige, sosiale og joviale folk. Det er også mange hyggelige, sosiale aktiviteter som arrangeres; alt fra helgeturer, lavterskel lønningspils og felles treningsøkter.

Utfordringer og personlig utvikling vil man oppleve gjennom prosjektene som blir utført, men Maintech jobber også målrettet med å videreutvikle den enkeltes kompetanse. Dette gjennom interne og eksterne kurs og ved å tilrettelegge for å ta videreutdanning. Kristine har sjeldent en dag som er lik den forrige.

-Normalen er at arbeidsdagene er variert. Dagene kan derfor bestå i å være ute på et anlegg, jobbe sammen med kunden på deres kontor, eller å være på Maintech-kontoret.

Til slutt... Hva er det beste med å jobbe i Maintech?

Det beste er nok den store variasjonen i arbeidsoppgaver og de hyggelige folkene som jobber der. Jeg liker reising, nye utfordringer og det å møte nye folk. Kan absolutt anbefales.

Den viktigste ressursen vi har i MainTech er menneskene som muliggjør arbeidet vi leverer.

«Glede», «Respekt», «Innsikt» og «Pålitelig» er våre verdier og vi søker talenter som identifiserer seg med disse og som ønsker å være kulturbærere.

Bli kjent med vår senioringeniør Andrea

Andrea Svenvik

Senioringeniør
Andrea startet sin karriere som kokk, nå jobber hun som ingeniør i Maintech og har jobbet der i 5 år. Selv om hun elsket kokkeyrket, var det også lange dager og høyt tempo. Det var da en god venn fortalte om jobben sin som ingeniør, at Andrea begynte å tenke tanken om at dette kanskje kunne være noe for henne.
 

Selv om det var et stort karrieresteg å ta, hoppet hun i det og begynte på en bachelor i kjemiingeniør. Under studiene valgte hun å ta fordypning i materialfagene.

-Å ta fordypning i materialfagene var en god beslutning. Det ga meg muligheten til å jobbe med korrosjon og inspeksjons planlegging, det er urolig interessant!

5 år i Maintech har flydd av sted, hun ble raskt kastet ut i arbeidslivet som ingeniør allerede første høsten etter endt utdanning fikk hun ansvaret for sitt eget prosjekt i MainTech.

-Den første tiden var det en bratt læringskurve og jeg lærte mye som ikke stod i pensumbøkene, heldigvis hadde jeg en fantastisk veileder på nabopulten. Etter det første prosjektet og til dags dato har jeg fått være med å bestemme selv hva jeg vil jobbe med ettersom hva jeg synes har vært interessant. Jeg har til og med fått prøvd meg innenfor salg og markedsarbeid! I Maintech er det en god kultur for å spille hverandre gode. Jeg lært utrolig mye og jeg lærer fortsatt noe nytt hver dag! Jeg har blitt tryggere i faget mitt og er ikke lenger redd for å ta på meg nye ukjente oppgaver.

Andrea er engasjert i jobben også utenfor arbeidsoppgavene, hun sitter i sosialkomitéen, internopplæringskomite og er i verneombud. Kulturen beskriver hun som helt unik.

-Her har vi et stort utvalg av personligheter og et vidt aldersspenn. Det er kjempe artig å se hvordan så mange forskjellige typer mennesker fungerer så godt sammen Her er det stor takhøyde, det er rom for både å tulle, godhjertet erting og masse latter. Vi har en flat struktur, du spiser like gjerne lunsj med øverste lederen som en kollega på teamet.

Hun beskriver arbeidsdagen som en fin variasjon av å jobbe med inspeksjonsplanlegging enten alene eller sammen med andre. Dagen består ofte av å reise på anlegg og inspisere det hun selv har planlagt før turen går tilbake på kontoret for å rapportere og analysere resultatet.

-Det er bra å være med på hele loopen får å kunne planlegge litt bedre neste gang, eller utvide scopet med en gang om vi skulle finne noe som krever mer inspeksjon. Ellers så er arbeidshverdagen på kontoret veldig sosialt. Det kommer ofte noen innom for å prate om både faglige eller ikke faglige ting, og ofte så ender du opp med å gjøre noe helt annet enn det du trodde du skulle den dagen. Det liker jeg!

Til slutt... Hva er det beste med å jobbe i Maintech?

Uten tvil folkene! Jeg har verdens beste kollegaer!