Skip to content

Nettverksforum - Drift og vedlikeholdsfrokost Raufoss

Nettverksbygging og erfaringsdeling innen prosess, næringsmiddel og manufacturing industri i Innlandet.

pexels-thisisengineering-3862632 – middels

Maintech ønsker å skape et nettverk for drift og vedlikeholdsledere i industrien i Innlandet. Her deles erfaringer og caser på tvers av bedrifter og vi skaper en spennende arena for deling og utvikling.

 

Maintech er ledene rådgivere innenfor drift og vedlikehold. Som kompetansedrevet bedrift er vi opptatt av å dele og involvere. Vi ønsker å skape en uavhengig arena for deling av informasjon til nytte for alle. Måten vi tenker å gjøre dette på er å sette helt konkrete tema som vi ofte opplever at flere har utfordringer med, helt uavhengig av bransje. På den måten kan man lettere trekke paralleller til sin egen hverdag. Her blir det ingen salgspresentasjoner, men gode diskusjoner rundt problematikk og løsninger innenfor drift og vedlikeholdsfaget.

 

Vi planlegger å holde regelmessige frokostmøter for den lokale industrien i Raufoss industripark og den omliggende regionen. Agenda for møtene vil være aktuelle og relevante tema for industrien. Det vil være mange spennende innlegg fra leverandører og andre industribedrifter som deler deres erfaringer.


Kontakt oss for mer informasjon

Jahn Olav Steinshylla

Senioringeniør