Skip to content

Maintech søker flere vedlikeholdseksperter med på laget

Maintech søker etter senior vedlikeholdsingeniører med erfaring inne RCM for å bistå våre kunder i å bli mer konkurransedyktig, bærekraftig og å nå sine mål.  

Maintech2-12-B

Om Maintech

Maintech er et innovativt, solid og fremtidsrettet selskap og har et av Norges største og beste fagmiljøer innen drift, vedlikehold, inspeksjon og materialteknologi. Vi er i dag 50 ansatte og vi søker nå flere kolleger til å være med på laget! 

I drift og vedlikeholdsavdelingen finner du 25 engasjerte, motiverte og kompetente medarbeidere. Vi har et fellesskap preget av ekte engasjement og høy kompetanse. Arbeidsmiljøet vårt spiller kollegaer gode, vi er rause med hverandre og feirer hverandres suksess. Du kommer til et selskap som er i sterk vekst, hvor du får påvirke, lære og utvikle deg videre og sammen med dyktige og kompetente kollegaer jobbe med å gjør norsk industri smartere og mer effektiv. 

Hva får du jobbe med?

Som vedlikeholdsingeniør i Maintech vil du få muligheten til å utvikle deg selv igjennom teoretiske og praktiske prosjekter og du får samarbeide med noen av landets dyktigste fagfolk. Vi har prosjekter der på tvers av industrier, men ofte med de samme utfordringene.  Du vil få muligheten til å være med på å systematisere kundens daglige rutiner for et bedre vedlikehold, øke kompetansen og forståelsen for systematisert vedlikehold og mulighetene i digitale løsninger.  

Maintech satser på kompetanse, og vi har en rekke konsepter som gjør oss attraktive for industrien. Vi har utviklet et eget Academy som tilbyr kurs og kompetanseprogram, her får du muligheten til å være med å bidra. Vi arrangerer Norges største drift og vedlikeholdskonferanse som samler over 250 deltakere. Dette gir deg innblikk og inspirasjon til arbeidet med dine kunder. Vi har også ansvaret for flere faglige nettverk i bransjen. Vi har et tett samarbeid med NTNU og komiteer.  

Vi tilbyr deg en mulighet til å få en unik innsikt i bredden av Norsk industri, hvor man har mulighet til å bygge et bredt nettverk innenfor fagområdet. 

Hvem ser vi etter?

Kvalifikasjoner  

 • Bachelor eller Master med spesialisering innenfor vedlikehold. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse. 
 • 5-10 års erfaring innenfor vedlikehold.  
 • Erfaring fra utførelse og fasilitering av RCM-analyser. 
 • Gode språkferdigheter i både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig 

Personlige egenskaper 

 • Analytisk 
 • Utviklingsorientert 
 • Evne til å arbeide både selvstendig og i samarbeid med andre 
 • Evne til å skape engasjement og forståelse for endringer 
 • Gode kommunikasjonsevner 

Vi tilbyr 

 • Faglig sterkt arbeidsmiljø 
 • Gode utviklingsmuligheter 
 • Frihet og fleksibilitet til å planlegge egen arbeidshverdag 
 • Konkurransedyktige betingelser 

Det er mange andre gode grunner til å velge Maintech også 

Du har også forstått at varige endringer oppstår i møter med mennesker og har tilegnet deg erfaring i å forstå både tekniske og menneskelige utfordringer. I tillegg er du komfortabel med å kommunisere forslag og innspill, og å motivere kunder og kolleger til stadig forbedring. 

I Maintech finner du et stort og kunnskapsrikt fagmiljø med gode utviklingsmuligheter. Her får man muligheten til å bidra med forbedringsarbeid i hjertet av norsk industri. Vi er stolte av vårt gode arbeidsmiljø og skjønner at det ikke er en selvfølge. Vi har stor takhøyde og gir de ansatte rom for kunne utvikle seg videre. 

Trivsel på arbeidsplassen handler om felleskap og samhold. Vi har flere både faste og impulsive sammenkomster for våre ansatte hvor du får sosial moro både på i mindre grupper og med hele selskapet. Det kan være alt fra små sosiale sammenkomster og felles treningsøkter til helgeturer. 

Maintech er en fleksibel arbeidsgiver som setter våre ansattes behov og ønsker høyt. Vi tilrettelegger for en balansert hverdag hvor det er rom både for jobb og fritid, og vi har etablert ordninger som skal tilrettelegge for ansatte i alle livets faser. 

Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår, samt gode pensjons- og velferdsordninger. 

 

Annen informasjon 

Oppstart: Etter avtale 

Omfang: Fast heltid 

Søknadsfrist: 30 juli  2023

Arbeidssted: Trondheim, Molde, Oslo/Østlandet 

Har du spørsmål om mulighetene hos oss?

Torbjørn Sæthre eller Kristine Høyen tar gjerne imot din CV, søknad eller en telefon om du skulle ha spørsmål rundt mulighetene hos oss.

Fredrik Karlstad

Leder Markedsføring og salg

Torbjørn Sæthre

Daglig leder