Skip to content

Maintech søker flere vedlikeholdseksperter med på laget

Kan du vedlikeholdsstyring og ønsker å bli en del av et sterkt fagmiljø, hvor kompetanse og trivsel står i sentrum? Vi i Maintech søker nå flere kolleger som ønsker å gjøre norsk industri smartere og mer effektiv!

På sjøen

Om Maintech

Maintech er et av Norges største og sterkeste fagmiljøer innen drift, vedlikehold, inspeksjon og materialteknologi, og vi har også et sterkt fagmiljø innen anvendt digitalisering. Vi er et innovativt, solid og fremtidsrettet selskap.

Som arbeidsgiver er vi opptatt av fleksibilitet, og vi setter våre ansattes behov og ønsker høyt. Vi tilrettelegger for en balansert hverdag, hvor det er rom både for jobb og fritid, og vi har etablert ordninger som tilrettelegger for ansatte i alle livets faser.

På vår avdeling i Trondheim finner du 50 engasjerte, motiverte og kompetente medarbeidere, i et fellesskap preget av ekte engasjement og høy kompetanse. Her kommer du til et selskap i vekst, hvor du får påvirke, lære og utvikle deg. Sammen med dyktige og kompetente kollegaer jobber du for å gjøre norsk industri smartere og mer effektiv.

Her spiller vi hverandre gode, vi aksepterer feilskjær og vi feirer hverandres suksess. I tillegg bruker vi store ressurser på at hver enkelt skal få maksimert den faglige utviklingen sin, basert på både interesser og kompetanse.

Hva får du jobbe med?

Vi setter vår prestisje i å kunne mest mulig om hele prosessen som omhandler mer lønnsom drift, med vedlikeholdsfaget som grunnstein. Derfor blir både menneskene, teknikken, systemene og arbeidsprosessene en del av det vi jobber med å forbedre hos kundene våre.

Som ansatt hos oss jobber du derfor helhetlig og bredt, med blant annet:

• Spennende prosjekter og oppdrag for store selskap i flere industrier
• Planlegging, formidling, analyser og forbedringsprosesser innen vedlikehold og inspeksjon
• Fasilitering av analysearbeid for kunder
• Hjelpe kunder fra målbilde til realisert gevinst
• Kursledelse på Maintech Academy
• Deltakelse i fagforum, forbedringsgrupper og nettverk
• Delta på planlegging og gjennomføring av Maintech konferansen 

Hvem ser vi etter?

Vi tror du er typen som har forstått at varige endringer oppstår i møter med mennesker. Du har tilegnet deg erfaring i å forstå både tekniske og menneskelige utfordringer, og har en sterk bevissthet rundt kommunikasjon, kompetanse og gode kundeopplevelser.  Det viktigste er uansett at du har et sterkt engasjement for forbedringsarbeid og vedlikehold.

Har du hatt roller som teknisk sjef, fabrikksjef, vedliekholdssjef eller har jobbet i ledene roller knyttet til drift så er vi interessert i å høre fra deg. 

Er du kjent med fasilitering av vedlikeholdsanalyser, for eksempel RCM, FMECA eller RCA, har du vært kursholder innen vedlikeholdstematikk, det er spennende for oss. Har du jobbet med vedlikeholdsystemer, valg og implementering, oppsett og forbedringer knyttet til prosessene og systemene? Det liker vi! 

Hvis du liker det du har lest, er du mest sannsynlig like opptatt av smart og effektivt vedlikehold, faglig utvikling og kollegiale verdier som det vi er. Da kan det fort være nettopp du som blir vår nye kollega. 

Lurer du på mer rundt hvordan det er å jobbe i MainTech, har du konkrete spørsmål om prosessen eller ønsker du rett og slett å sende oss en søknad og CV? 

Vi gjennomgår alle søknader fortløpende. Dersom du synes det virker interessant å jobbe i Maintech, anbefaler vi derfor at du sender inn søknaden din så snart som mulig. Søk gjerne i dag!

  • Oppstart: Etter avtale
  • Omfang: Fast heltid
  • Arbeidssted: Trondheim, Molde, Oslo/Østlandet
  • Søknadsfrist: Snarest

Har du spørsmål om mulighetene hos oss?

Torbjørn Sæthre eller Kristine Høyen tar gjerne imot din CV, søknad eller en telefon om du skulle ha spørsmål rundt mulighetene hos oss.

Kristine Sagmo Høyen

Leder drift og vedlikehold

Torbjørn Sæthre

Daglig leder