Skip to content

Maintech søker studenter for sommerjobb innen digitale løsninger for prediktivt vedlikehold

Maintech er en del av sommerjobbprosjektet Workation i Trondheim som tilbyr et unikt sommerprogram for alle studentene som får jobb i de 25 deltakerbedriftene. I sesong 1 var vi blant annet på Høyt Lavt klatrepark, Escaperoom og ølsmaking på ØX, alt dette er gratis for deg som student! Dette sommerprogrammet er en god mulighet til å bli kjent med nye mennesker på tvers av
bedriftene og få venner for livet.

Ta vare på gullet ditt 2

Hvem ser vi etter?

• Vi tror du har interesse i framtidens løsninger!
• At du er student (MSc, BSc) med relevante fag innen IKT, Teknisk Kybernetikk, Maskin e.l.
• At du har grunnleggende kunnskaper innen dataanalyse, datavisualisering, Python og R
• At du har gode kommunikasjonsegenskaper, skriftlig og muntlig
• At du har gode samarbeidsegenskaper og er en lagspiller

Hvis du liker det du har lest, er du mest sannsynlig like opptatt av smart og effektivt vedlikehold, faglig utvikling og kollegiale verdier som det vi er. Da kan det fort være nettopp du som blir vår kollega i sommer!

Lurer du på mer rundt hvordan det er å jobbe i MainTech, har du konkrete spørsmål om prosessen eller ønsker du rett og slett å sende oss en søknad og CV? 

Vi gjennomgår alle søknader fortløpende. Dersom du synes det virker interessant å jobbe i Maintech, anbefaler vi derfor at du sender inn søknaden din så snart som mulig. Søk gjerne i dag!

  • Oppstart: 5-6 uker etter avtale med aktuelle kanditater
  • Omfang: Internship
  • Arbeidssted: Trondheim
  • Søknadsfrist har gått ut for 2023. Vi oppfordrer deg til å følge med på våre nettsider og sosiale medier for informasjon om sommerjobber for 2024

Om Maintech

Maintech er et av Norges største og sterkeste fagmiljøer innen drift, vedlikehold, inspeksjon og materialteknologi, og vi har også et sterkt fagmiljø innen anvendt digitalisering. Vi er et innovativt, solid og fremtidsrettet selskap.

Som arbeidsgiver er vi opptatt av fleksibilitet, og vi setter våre ansattes behov og ønsker høyt. Vi tilrettelegger for en balansert hverdag, hvor det er rom både for jobb og fritid, og vi har etablert ordninger som tilrettelegger for ansatte i alle livets faser.

På vår avdeling i Trondheim finner du 50 engasjerte, motiverte og kompetente medarbeidere, i et fellesskap preget av ekte engasjement og høy kompetanse. Her kommer du til et selskap i vekst, hvor du får påvirke, lære og utvikle deg. Sammen med dyktige og kompetente kollegaer jobber du for å gjøre norsk industri smartere og mer effektiv.

Her spiller vi hverandre gode, vi aksepterer feilskjær og vi feirer hverandres suksess. I tillegg bruker vi store ressurser på at hver enkelt skal få maksimert den faglige utviklingen sin, basert på både interesser og kompetanse.

Har du spørsmål om mulighetene hos oss?

Torbjørn Sæthre eller Thomas Brynjulfsen tar gjerne imot din CV, søknad eller en telefon om du skulle ha spørsmål rundt mulighetene hos oss.

Torbjørn Sæthre

Daglig leder