Skip to content

Senior Vedlikeholdsingeniør  

Maintech er et innovativt, solid og fremtidsrettet selskap og har et av Norges største og beste fagmiljøer, blant annet innen drift og vedlikehold. Vi søker nå flere kolleger til å være med på laget! Denne gangen er vi ute etter senior vedlikeholdsingeniører med relevant utdanning og noen års erfaring.  

Oppdal

Om Maintech

Maintech er et innovativt, solid og fremtidsrettet selskap og har et av Norges største og beste fagmiljøer innen drift, vedlikehold, inspeksjon og materialteknologi. Vi er i dag 50 ansatte og vi søker nå flere kolleger til å være med på laget! 

I drift og vedlikeholdsavdelingen finner du 25 engasjerte, motiverte og kompetente medarbeidere. Vi har et fellesskap preget av ekte engasjement og høy kompetanse. Arbeidsmiljøet vårt spiller kollegaer gode, vi er rause med hverandre og feirer hverandres suksess. Du kommer til et selskap som er i vekst, hvor du får påvirke, lære og utvikle deg videre og sammen med dyktige og kompetente kollegaer jobbe med å gjør norsk industri smartere og mer effektiv. 

Informasjon om stillingen 

Som vedlikeholdsingeniør i Maintech vil du bidra aktivt til å til å utvikle og forbedre norsk industri. Vår kompetanse er etterspurt i alle livsfaser av et anlegg, og er spesielt relevant i en tid hvor det er økt fokus på bærekraft og gjennomføringen av det grønne skiftet. Du vil være en del av et team som brenner for å utvikle og forbedre industrien. Utfordringene vi møter er varierte og gir oss anledning til å bruke både den tekniske og menneskelige siden av oss. Her er det god anledning til å møte interessante utfordringer og fordype seg i detaljer. Typiske arbeidsoppgaver vil være: 

  • Bidra i spennende prosjekter og oppdrag i ulike bransjer  
  • Jobbe med alle prosesser innen vedlikeholdsstyring og -ledelse samt grensesnitt mot øvrige prosesser 
  • Være prosjektleder i utvalgte prosjekter 
  • Bidra til kontinuerlig å oppdatere og forbedre våre egne metoder og kompetanse. Bidra i ulike fagforum, forbedringsgrupper og nettverk internt i MainTech 

Vi opplever at vår kompetanse er bransjeuavhengig. Du kan derfor forvente å møte industrielle aktører i mange ulike bransjer og med ulike utfordringer. Alle våre ansatte bidrar også til relasjonsbygging og markedsføring. 

Maintech tilbyr også kompetanseheving for kunder gjennom Maintech Academy. Ansatte som finner utfordringer i å dyrke sine pedagogiske evner gis anledning til det.   
 

Vi utnytter mulighetene teknologien gir med digitale kontaktpunkter, men møter ofte industrien der industrien er. Det må derfor påregnes en del reisevirksomhet. 

 

Det er mange andre gode grunner til å velge Maintech også: 

I Maintech finner du et stort og kunnskapsrikt fagmiljø med gode utviklingsmuligheter. Her får man muligheten til å bidra med forbedringsarbeid i hjertet av norsk industri. Vi er stolte av vårt gode arbeidsmiljø og skjønner at det ikke er en selvfølge. Vi har stor takhøyde og gir de ansatte rom for kunne utvikle seg videre. 

Trivsel på arbeidsplassen handler om felleskap og samhold. Vi har flere både faste og impulsive sammenkomster for våre ansatte hvor du får sosial moro både på i mindre grupper og med hele selskapet. Det kan være alt fra små sosiale sammenkomster og felles treningsøkter til helgeturer. 

Maintech er en fleksibel arbeidsgiver som setter våre ansattes behov og ønsker høyt. Vi tilrettelegger for en balansert hverdag hvor det er rom både for jobb og fritid, og vi har etablert ordninger som skal tilrettelegge for ansatte i alle livets faser. 

Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår, samt gode pensjons- og velferdsordninger. 

Vi søker deg som 

  • Har høyere teknisk utdannelse med relevant fagkombinasjon 
  • Har minimum 4 års relevant arbeidserfaring 
  • brenner for forbedringsarbeid og vedlikehold 
  • har gode kommunikasjonsegenskaper, skriftlig og muntlig på norsk 
  • har gode samarbeidsegenskaper 

Du har også forstått at varige endringer oppstår i møter med mennesker og har tilegnet deg erfaring i å forstå både tekniske og menneskelige utfordringer. I tillegg er du komfortabel med å kommunisere forslag og innspill, og å motivere kunder og kolleger til stadig forbedring. 

Annen informasjon 

Oppstart: Etter avtale 

Omfang: Fast heltid 

Søknadsfrist: 22 juni 2023.

Arbeidssted: Trondheim, Molde, Oslo/Østlandet 

For mer informasjon kontakt Torbjørn Sæthre på 93429221 eller Fredrik Karlstad på 95153984 

Send din henvendelse, søknad og cv til: torbjorn.saethre@maintech.no