Skip to content

Åpen søknad 

Maintech er i vekst og søker stadig etter flere ansatte til vårt fagmiljø. Dersom du er på jakt etter nye utfordringer og synes Maintech virker som en attraktiv arbeidsplass vil vi gjerne høre fra deg! Send oss en henvendelse og legg gjerne ved CV og søknadsbrev

Oppdal

Om Maintech

Maintech er et av Norges største og sterkeste fagmiljøer innen drift, vedlikehold, inspeksjon og materialteknologi, og vi har også et sterkt fagmiljø innen anvendt digitalisering. Vi er et innovativt, solid og fremtidsrettet selskap.

Som arbeidsgiver er vi opptatt av fleksibilitet, og vi setter våre ansattes behov og ønsker høyt. Vi tilrettelegger for en balansert hverdag, hvor det er rom både for jobb og fritid, og vi har etablert ordninger som tilrettelegger for ansatte i alle livets faser.

På vår avdeling i Trondheim finner du 50 engasjerte, motiverte og kompetente medarbeidere, i et fellesskap preget av ekte engasjement og høy kompetanse. Her kommer du til et selskap i vekst, hvor du får påvirke, lære og utvikle deg. Sammen med dyktige og kompetente kollegaer jobber du for å gjøre norsk industri smartere og mer effektiv.

Her spiller vi hverandre gode, vi aksepterer feilskjær og vi feirer hverandres suksess. I tillegg bruker vi store ressurser på at hver enkelt skal få maksimert den faglige utviklingen sin, basert på både interesser og kompetanse.

Informasjon om bedriften

Maintech består av fageksperter med spisskompetanse innen drift, vedlikehold, inspeksjon og materialteknologi. Vi tilbyr bistand og løsninger basert på dyp innsikt i oppdragsgivers behov, situasjon og rammebetingelser. Våre kunder spenner fra Norges største oljeselskaper til prosessindustri, havbruk og næringsmiddel, forsvar og fornybar energi 

Maintech har kontorer i Trondheim og Molde, men jobber ofte der kundene er. 

«Glede», «Respekt», «Innsikt» og «Pålitelig» er våre verdier, og vi søker talenter som identifiserer seg med disse og som ønsker å bli fremtidige kulturbærere.

 

Send din henvendelse, søknad og cv til firmapost@maintech.no